Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 31 d'agost de 2010

Full de ruta cap a la sostenibilitatL'estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya pren com a horitzó l'any 2026 i dibuixa un escenari de futur on el creixement econòmic estigui plenament integrat en l'assoliment d'objectius socioambientals.


 

Reglament de la Llei d'espectaclesLa normativa simplifica els tràmits per a obtenir llicències i organitzar activitats musicals en directe, els ajuntaments assumeixen més competències i es regula per primer cop els "afters".


 

Projecte de llei de Jocs i Apostes de CatalunyaEs regulen les diferents formes de participació en activitats de jocs i apostes, ja siguin les de participació presencial com el joc "online".


 

Impuls del vehicle elèctric a Catalunya L'estratègia inclou 26 mesures per convertir el vehicle elèctric en una oportunitat industrial, ambiental, d'eficiència energètica i de mobilitat.


 

llars d'infantsEs subscriuen, un any més, els programes Proa i Educa3 que comporta una inversió de 51,4 milions d'euros.


 

Equipament escolarsDelimita els àmbits territorials i les corresponents adscripcions de termes municipals, així com les conques que corresponen a cadascuna de les demarcacions territorial.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya