Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 3 d'agost de 2010

Evolució de l'activitat turística a CatalunyaMés turisme de qualitat, més desestacionalitzat i més turisme nacional (amb un creixement del 89%) són els principals efectes del canvi de model.


 

Decret d'autonomia dels centres educatiusEl decret dota als centres d'instruments per gestionar, organitzar i decidir en aspectes com, per exemple, l'organització del temps i les assignatures, la decisió dels càrrecs de responsabilitat. i la selecció del professorat substitut.


 

Decret Llei que modifica la llei de caixesL'objectiu del nou Decret és enfortir les caixes d'estalvi perquè puguin fer front als reptes derivats de la reforma del sistema financer internacional.


 

Pla Estratègic que ha d'universalitzar els serveis socialsLa ciutadania tindrà un coneixement fàcil i ràpid de què fan els serveis socials i com hi poden accedir.


 

Increment de la inversió en les universitats S'ha aprovat una modificació del Pla d'inversions de les universitats públiques de Catalunya per incrementar la inversió en 26 milions d'euros. La inversió total serà de 661 milions.


 

Text refós de la Llei d'urbanismeEl nou text incorpora en un sol document les modificacions introduïdes arran de diverses lleis aprovades des de l'any 2007.


 

Decret de desplegament territorial de l'Agència Catalana de l'AiguaDelimita els àmbits territorials i les corresponents adscripcions de termes municipals, així com les conques que corresponen a cadascuna de les demarcacions territorial.

 

Decret de desplegament territorial de l'Agència Catalana de l'AiguaAquesta infraestructura de fibra òptica connectarà les seus corporatives de la Generalitat i els municipis catalans.

 

El Govern fa el primer pas per a integrar institucions de suport a la recercaTalència es consolida com a instrument de Govern en la implementació de polítiques de suport a la recerca i s'adapta a la legislació vigent.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya