Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 27 de juliol de 2010

Pla territorial de les Terres de l'EbreEl Pla que ara s'ha aprovat ordena el desenvolupament urbanístic i proposa millores en les infraestructures de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. També s'ha aprovat el Catàleg del Paisatge de les Terres de l'Ebre.


 

Posada en funcionament de 28 centres educatiusEs destinen més de 27 milions d'euros a la posada en marxa d'11 escoles, 6 instituts i 11 instituts escola per donar resposta a l'augment de població en edat escolar que s'ha produït en els últims any.


 

Infraestructures i els serveis de comunicacions mòbilsS'han aprovat un conjunt de mesures per a l'impuls de les infraestructures i els serveis de comunicacions mòbils a Catalunya amb l'objectiu és maximitzar el desplegament de la telefonia mòbil i de la banda ampla.


 

Pla per reduir càrregues administratives S'aprova el Pla d'acció per a la reducció de càrregues administratives per a petites i mitjanes empreses, professionals autònoms i ciutadans afectats especialment per la crisi econòmica, que s'ha de desenvolupar en els propers dos anys.


 

Variant nord-oest de Balaguer Els treballs consistiran en la construcció d'una via de prop de 2 quilòmetres que donarà continuïtat a l'actual variant sud. Les obres comportaran una inversió d'uns 4,5 milions d'euros i es preveu que s'iniciïn el proper hivern.


 

Fundació Joan Miró, museu d'interès nacionalAquesta fundació té una significació rellevant per al patrimoni cultural de Catalunya atès que conté una col·lecció de més de 14.000 peces principalment de Joan Miró i també d'altres autors contemporanis.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya