Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 20 de juliol de 2010

Reglament de la Llei de centres de culteEl text aprovat fixa les condicions per a l'obertura i funcionament de nous espais i en regula els criteris de seguretat, salubritat, accessibilitat, protecció acústica, aforament, evacuació i molèsties a terceres persones.


 

Construcció i condicionament d'equipaments esportius Es destinen 66 milions d'euros a subvencions que es repartiran entre obres de condicionament i construcció d'instal·lacions esportives de la xarxa bàsica, equipament escolars i centres de tecnificació de Catalunya


 

Construcció i millora de centres educatius S'aprova la construcció d'un institut a Calldetenes i d'una nova escola a Reus, i l'ampliació de l'Escola Castellciutat de la Seu d'Urgell. Els nous centres donaran servei a 810 alumnes.


 

Matrícula gratuïta a la universitatS'aprova el decret de preus de les universitats públiques que inclou una exempció a favor dels estudiants de famílies monoparentals que tindran deduccions o gratuïtat en la matrícula a partir del proper curs.


 

Noves titulacions de patró d'embarcacióS'ha aprovat el Decret de titulacions de patró professional d'embarcacions en aigües continentals (rius, llacs, aiguamolls, etc) on la navegació estigui permesa, i l'habilitació per a guiar embarcacions d'esbarjo de lloguer en aquestes aigües.


 

Finançament de xarxes d'R+D+I Es destinaran 1,2 milions d'euros a dues xarxes de referència dedicades a materials avançats per a l'energia i a l'aqüicultura.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya