Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 6 de juliol de 2010

Noves inversions en obra pública S'ha aprovat l'actualització del Pla Econòmic i Financer d'Ifercat per una quantitat de 4.206 milions d'euros. Amb aquest acord es garanteix la continuïtat de les obres de l'L9 del metro, entre altres inversions.


 

Llibre Blanc de bones pràctiques de recerca i innovacióL'informe proporcionarà dades sobre el desenvolupament de l'acció política en R+D+I i sobre l'evolució i el posicionament de la recerca catalana, clau per canviar el model de creixement de Catalunya.


 

Tècnic en gestió per a petites i mitjanes empresesUn conveni permetrà formar més de 700 joves com a tècnic en gestió per a petites i mitjanes empreses amb una subvenció de 2,2 milions d'euros.


 

Programes de cooperació al desenvolupamentS'ha aprovat una partida de 22 milions d'euros per subvencionar aquests programes que són el principal instrument econòmic de l'ACCD per lluitar contra les desigualtats Nord-Sud.


 

Préstecs de flor i planta ornamentalS'estableix un període extraordinari de carència de 2 anys per a aquests préstecs de l'any 2008.


 

Teledetecció a les superfícies de conreu Amb la teledetecció es controlen les superfícies i l'aprofitament de conreus que han sol.licitat ajuts de la Unió Europea.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya