Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 29 de juny de 2010

protecció civilS'impulsa la competència exclusiva per regular i executar mesures relatives a les emergències i a la seguretat civil i també, per dirigir i coordinar els serveis de protecció civil, entre d'altres funcions.


 

Programes de gestió de residus de CatalunyaAquests programes aprovats afecten a la gestió de residus municipals, industrials i de la construcció.


 

Línia de capitalització empresarial per 100 milions d'eurosAquesta nova línia de crèdit de l'ICF finançarà ampliacions de capital de companyies catalanes subscrites pels accionistes actuals o per altres de nous.


 

Es creen dos nous trams de l'IRPFAquesta modificació només afectarà les rendes més altes, un 0,5% dels contribuents d'aquest impost. Entrarà en vigor a partir de l'1 de gener del 2011 i aportarà uns ingressos addicionals de prop de 75 milions d'euros.


 

Decret per adaptar els escorxadors porcins a la normativa europeaEs dóna resposta a una reivindicació del sector i s'impulsa la creació d'una base de dades que permetrà orientar futurs projectes d'investigació porcina.


 

Foment de l'ús del català entre els registradors de la propietatL'acord signat amb el col·legi de registradors garantirà el dret dels ciutadans a triar la llengua de les escriptures.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya