Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 22 de juny de 2010

Setena convocatòria de la Llei de barrisD'aquesta convocatòria es beneficiaran un total de 29 projectes presentats per 28 municipis, amb una inversió total de 170 milions d'euros.


 

Ajuts per a la millora de 52 urbanitzacions Un total de 48 ajuntaments rebran 14,1 milions d'euros per a millorar 52 urbanitzacions a través de dues línies d'ajut i un total de 10 municipis, alguns beneficiaris de l'anterior línia d'ajuts, rebran 4,2 milions d'euros per iniciar obres de millora.


 

Mesures per dotar de liquiditat a les explotacions agràriesEs bonificarà el tipus d'interès de tres línies de préstec per agricultors i ramaders. Es destinaran més de 8 milions d'euros per cobrir les bonificacions. Aquesta mesura forma part del pla de xoc del sector agroalimentari aprovat el 30 de març.


 

Línia d'ajuts per a projectes culturals que fomentin la cohesió socialLa dotació total de la convocatòria és de 100.000 euros i se subvencionaran 20 projectes com a màxim.


 

EsportParc Internacional de CatalunyaLa Generalitat participarà en la societat que impulsarà aquest parc. En concret, aportarà el 49% de la societat que dissenyarà, construirà i gestionarà el parc empresarial d'aquest projecte.


 
 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya