Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 1 de juny de 2010

Nou paquet de mesures per reduir el dèficitNo es cobriran les baixes per jubilació, disminuirà un 5% els alts càrrecs, despareixen 63 entitats, es creen dos nous trams en la part autonòmica de l'IRPF per a les rendes superiors a 120.000 euros i s'endarrereixen temporalment les inversions d'obra pública.


 

Manteniment de més de 46.000 places de llars d'infantsS'aprova una subvenció de 39,8 milions d'euros adreçats als ajuntaments per a les llars d'infants que disposen de més de 166 places de 0 a 3 anys. Aquest curs el Govern destina un total de 83,6 milions d'euros a aquest manteniment.


 

Zones de Desenvolupament Prioritari (ZDP) per a l'energia eòlicaLa instal·lació de parcs eòlics se circumscriurà a les àrees aprovades a les ZDP per tal d'harmonitzar el seu desenvolupament amb la preservació ambiental i paisatgística.


 

Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de CatalunyaEl nou organisme afavorirà la implicació del sector associatiu i voluntari en les polítiques de la Generalitat de Catalunya. S'executaran un total de 446 actuacions en aquest àmbit durant el període 2008-2011.


 

Construcció de la depuradora de TírviaLes obres suposaran una inversió de 585.000 euros i la infraestructura tindrà una capacitat diària de 120 m3, donarà servei a uns 600 habitants.


 

Constitució del Govern Territorial de Salut del Baix EbreEl Govern té previst formalitzar un total de 37 governs territorials. Amb el que s'ha aprovat avui, ja són 35 els ens constituïts.


 
 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya