Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 25 de maig de 2010

Prop de 152 milions d'euros a les entitats locals per promoure l'ocupacióLes accions de contractació, assessorament i orientació beneficiaran durant el 2010 al voltant de 48.000 persones en situació d'atur. Aquesta iniciativa també permetrà impulsar programes de promoció econòmica i desenvolupament local que generaran ocupació.


 

Dotació a les escoles de material informàticS'ha posat a l'abast dels centres un catàleg d'equipaments informàtics perquè triïn en funció de les seves necessitats. Es destinen més de 24 milions d'euros per adquirir aquest material.


 

Infraestructures de telecomunicacions de nova generació a l'administracióEs promou la instal·lació d'aquestes infraestructures de telecomunicacions als edificis públics per millorar els processos administratius i agilitzar els tràmits que afecten la ciutadania i l'empresa.


 

Noves malalties de declaració obligatòriaS'aprova el decret sobre la notificació de malalties de declaració obligatòria i brots epidèmics on s'inclouen L'hepatitis C i la infecció per VIH.


 

Codi ètic per als professionals de l'execució penalL'elaboració d'aquest codi és una iniciativa pionera en l'àmbit penitenciari de l'Estat espanyol. Es vol delimitar els principis i regles ètiques i de conducta que han de guiar l'activitat d'aquests professionals.


 

Festes patrimonials d'interès nacional S'hi inclouen la Festa Major d'Ascó, el Ball dels Pabordes de Sant Joan de les Abadesses i altres cinc festes més que han estat reclassificades per adaptar-les a la normativa actual.


 
 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya