Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 18 de maig de 2010

Eixos d'actuació per a la reducció del dèficitPer lluitar contra el dèficit es preveu una reducció de les retribucions, de les despeses de personal i de determinats serveis de l'administració, l'alentiment de l'aprovació d'alguns projectes d'obra pública i la restricció de noves licitacions i diverses mesures fiscals.


 

universitatLa iniciativa legislativa preveu la incorporació de científics, acadèmics i estudiants en el Consell de Direcció de l'Agència i augmentar la seva autonomia.


 

Pla cartogràfic de CatalunyaEs tracta d'un instrument que determina els objectius i la coordinació de les activitats cartogràfiques de la Generalitat. Aquest Pla adequa la geoinformació catalana a les especificacions europees.


 

Polítiques a favor de les dones als ens localsDe les 41 comarques, 32 estan desplegant un pla de polítiques de dones i 7 més estan elaborant el seu pla. Enguany es desplegarà al 100% de la xarxa d'atenció especialitzada.


 

Medalles i plaques Josep Trueta al mèrit sanitariS'ha distingit amb aquests guardons nou persones i tres entitats que, pels seus mèrits, han contribuït destacadament al progrés i a la millora de la sanitat.


 

Crèdits de suport a l'automocióS'incrementa en 38 milions d'euros la línia de finançament específica per als fabricants de vehicles. D'aquesta manera es dóna continuïtat a les mesures iniciades en el sector al llarg del 2009.


 
 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya