Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 11 de maig de 2010

Pla econòmic de GISAEl Pla preveu obres en infraestructures per valor de 4.137 milions d'euros fins al 2015, més de 3.235 milions en obres de ferrocarrils, carreteres, ports i aeroports i, més de 900 milions d'euros en noves escoles i equipaments socials, sanitaris, judicials i esportius.


 

Accés al mercat de treball dels col·lectius amb més dificultatsEs destinen 16,8 milions d'euros a una nova línia d'ajuts per impulsar l'empresa inclusiva i adaptar els itineraris d'ocupació al perfil dels beneficiaris de la Renda Mínima d'Inserció.


 

Òrgan de coordinació institucional per lluitar contra la violència masclistaS'ha aprovat la constitució de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència masclista que farà el seguiment i avaluarà les actuacions sobre la violència masclista que dur a terme el Govern.


 

Universitat de la seguretatL'Institut de Seguretat Pública de Catalunya crea una àrea de recerca, coneixements i relacions exteriors.


 

Conveni per impulsar les energies renovables El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç aportarà 3,1 milions d'euros per aplicar les mesures del Pla d'Energies Renovables corresponents a Catalunya el 2010.


 

Finançament de xarxes d'R+D+I Es destinen 1,2 milions d'euros a dues xarxes de referència d'R+D+I dedicades a materials avançats per a l'energia i l'aqüicultura.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya