Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 27 d'abril de 2010

Renovació del Tribunal ConstitucionalEl Govern ha aprovat un seguit d'actuacions per impulsar la renovació del Tribunal Constitucional.


 

Estatuts del consorci Inspecció de Treball i Seguretat Social de Catalunya És el mecanisme bilateral de cooperació entre l'Estat i la Generalitat en matèria d'inspecció laboral, i de Seguretat Social. El consorci comptarà amb un servei comú d'informació i atenció ciutadana.


 

Medalles i plaques al treball President MaciàEnguany es lliuren a 23 persones i 10 empreses aquests guardons que són un reconeixement als treballadors, treballadores, empreses i entitats que s'han distingit per la dedicació, la constància i l'esperit d'iniciativa en el treball.


 

Període de devolució dels préstecs ramadersS'ha aprovat incrementar aquest període dos anys a causa dels preus dels cereals. Aquesta acció té com a objectiu facilitar l'accés al circulant a les explotacions. S'executa d'aquesta manera, una de les 25 mesures del Pla de xoc del sector agroalimentari.


 

Préstecs per als pescadors i els armadors aturats temporalment L'acreditació d'inactivitat el període de parada donarà accés a crèdits per valor d'1,17 milions d'euros. També es concedirà ajuts per primera vegada als pescadors de petxina lluent durant la veda.


 

Servei d'assistència de monitorsEs destinen 10,1 milions d'euros per al servei d'assistència de monitors a alumnat amb dificultats motrius o hiperactius per al proper curs 2010-2011.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya