Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 13d'abril de 2010

Construim CatalunyaS'activa un portal per explicar les més de 5.000 actuacions que s'han fet municipi a municipi des del 2006. L'eina representa un exercici de transparència i permet conèixer al detall el destí dels diners públics.


 

GBPS'aprova una Guia de Bones Pràctiques per simplificar tràmits i reduir les càrregues administratives a les empreses.


 

ATM El Contracte-Programa comporta una aportació per part de les administracions públiques de 1.465 milions d'euros per al transport metropolità. En els últims 10 anys, la inversió de les administracions s'ha incrementat un 288%.


 

depuradoraEs construirà una nova depuradora al nucli d'Escaló amb les corresponents conduccions. S'invertiran més de 215.440 euros en aquests treballs, que tindran una durada de cinc mesos.


 

allausL'Allaucat estableix les zones amb risc d'allaus i especifica els procediments d'informació per garantir la seguretat de la població, entre altres funcions


 

Creu de Sant JordiEl Govern distingeix amb la Creu de Sant Jordi 32 personalitats i 13 entitats. L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el dia 21 d'abril al Palau de la Generalitat.


 

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya