Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 6 d'abril de 2010

Pla de Recerca i InnovacióEl PRI identifica 17 focus estratègics de recerca que han de liderar el canvi de model de l'economia catalana. S'invertiran un total de 5.308 milions d'euros en R+D+I durant els propers quatre anys.


 

Pla anual de Cooperació 2010Enguany, es reforça les capacitats dels actors de la cooperació i avança en la qualitat i l'eficàcia de l'ajut. El Pla compta amb un pressupost de 65,6 milions d'euros.


 

Agrupació Europea de Cooperació Territorial Hospital de la Cerdanya L'objectiu del projecte és crear una entitat comuna amb participació de les administracions francesa i catalana, que s'encarregui de la construcció, posada en funcionament i gestió de l'Hospital Transfronterer de la Cerdanya.


 

Contracte programa del Teatre Nacional de Catalunya Aquest acord estableix les relacions entre ambdues parts i determina els seus compromisos en relació amb la gestió, l'activitat, el finançament i la finalitat pública del Teatre Nacional de Catalunya.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya