Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 30 de març de 2010

Pla de xoc per al sector agroalimentariEl Govern activa 25 mesures per donar suport al sector agrari,pesquer i a la indústria agroalimentària. Les accions inclouen préstecs per al circulant i per inversions, així com l'avançament de pagament de diversos ajuts.


 

promoció agràriaEls diners per ajudar la comercialització de productes agraris de les zones periurbanes supera el milió d'euros. També hi ha una altra línea d'ajuts per fomentar el relleu generacional al camp català.


 

Ajuts al lloguerS'amplia fins a 74 milions d'euros el pressupost destinat a aquest ajuts amb l'objectiu que enguany 100.000 famílies rebin algun tipusd'ajut al pagament de lloguer.


 

Foment de la rehabilitació d'habitatges Es destinen 42,5 milions d'euros a aquestes subvencions per rehabilitar aproximadament 20.000 llars. S'avançarà fins al 60% de l'import de les subvencions, d'acordamb el Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012.


 

ITVTots els nuclis de població de més de 2.500 habitants hauran de tenir una estació d'ITV a un màxim de 20 km i el temps d'espera per fer la inspecció no podrà superar els 4 dies.


 

Centres Especials de TreballEs destinaran 9,1 milions d'euros a fomentar la integració en el món laboral de persones amb risc d'exclusió social; de l'altra i 1,5 milions d'euros als Centres Especials de Treball.


 

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya