Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 23 de març de 2010

Ajuts per pal·liar els danys ocasionats per la nevada El decret de mesures urgents aprovat suposa una inversió total de 21,5 milions d'euros en la prevenció d'incendis i en la contractació de 1.200 persones a través de plans locals d'ocupació per netejar els boscos.


 

S'amplia la cobertura d'impagaments en el lloguerLa cobertura s'amplia de cinc a sis mesos. En 16 mesos s'han signat 18.000 contractes amb la garantia de l'avalloguer.


 

Normes de planejament urbanísticQuan entrin en vigor aquestes normes per a 39 municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i les comarques gironines no quedarà cap municipi sense aquesta figura de planejament.


 

Donació de sang entre els joves S'ha aprovat la creació del comitè que organitzarà les activitats relacionades amb el Dia Mundial del Donant de Sang, que enguany es focalitzarà en el foment de la donació entre els joves, sota el lema "Nova sang per al món".


 

BCINTambé s'amplia l'entorn protegit del Monestir de Santes Creus i s'ha acordat considerar monument històric les edificacions incloses dins del primer recinte emmurallat del monestir.


 

Places de tècnics penitenciarisOferta d'ocupació pública de 470 places per al cos tècnic d'especialistes en serveis penitenciaris. La convocatòria reduirà la interinitat del personal i permetrà cobrir nous llocs de treball.


 

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya