Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 16 de març de 2010

qualitat de l'ocupacióEs destinen 11,5 milions d'euros a la realització de projectes innovadors per millorar la qualitat de l'ocupació i la igualtat d'oportunitats en el treball, així com per a la realització de projectes ocupacionals i de desenvolupament local el 2010.


 

Manteniment a la xarxa viària Es faran una cinquantena d'actuacions de renovació del paviment i de millora de la seguretat viària arreu de Catalunya amb una inversió de 66,5 milions d'euros.


 

Variant de BalaguerEls treballs de la via entre la C-12 i C-26 a Balaguer permetran evitar el pas per l'interior del nucli urbà. Les obres, amb una inversió de 4,5 milions d'euros, es licitaran el mes vinent.


 

Pla d'equipaments culturals de Catalunya 2010-2020 El Pla pretén completar la xarxa d'equipaments culturals bàsics per garantir l'accés de la ciutadania a la cultura. El Pla estableix que Catalunya necessita 395 equipaments culturals més.


 

Pla d'equipaments culturals de Catalunya 2010-2020 S'ha autoritzat la licitació per la construcció, conservació i explotació del futur Centre Penitenciari de Preventius de Barcelona i el de Els Plans, a Tàrrega. Els futurs equipaments, que substituiran la presó Model.


 

Millora de comissaries i parcs de bombers El pressupost permetrà enllestir i posar en marxa prop d'una trentena d'obres fins el 2012 que modernitzaran les infraestructures en seguretat ciutadana i emergències. La inversió total fins al 2012 supera els 83 milions d'euros.


 

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya