Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 9 de març de 2010

Pla d'Acció Exterior del Govern de CatalunyaEs tracta del primer document de planificació estratègica en matèria d'acció exterior del Govern. Estableix les línies estratègiques, els objectius operatius i les actuacions prioritàries en matèria d'acció exterior per als propers 5 anys.


 

Llei de Polítiques de Joventut, que prioritza l'emancipació juvenilRegula l'única competència exclusiva de la Generalitat pendent de desplegament des de 1979. El text preveu el desplegament de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil amb l'obertura de 54 noves Oficines Joves en els propers 5 anys.


 

Registre d'Entitats EsportivesS'ha aprovat el Decret que regula l'organtizació i funcionament d'aquest registre. Pretén racionalitzar la normativa dispersa en matèria registral que s'ha generat des de l'aprovació de l'anterior decret l'any 1981.


 

Millora del subministrament d'aigua al Vallès OrientalMés de 26.000 persones es beneficiaran d'aquesta actuació que començarà a realitzar-se durant el tercer trimestre d'aquest any i que significa una inversió de prop de 4,5 milions d'euros.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya