Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Inici > Acords de Govern > VIII Legislatura (2006-2010) > 9 de març de 2010 > Pla de l'Acció Exterior del Govern de Catalunya
Dimarts, 9 de març de 2010

El Govern aprova un nou instrument de finançament per a la recuperació de la producció industrial


És el primer document de planificació estratègica en matèria d'acció exterior del Govern

Estableix les línies estratègiques, els objectius operatius i les actuacions prioritàries en matèria d'acció exterior per als propers 5 anys


El Govern ha aprovat avui el Pla de l'Acció Exterior del Govern de Catalunya, el primer document de planificació de què es dota el Govern per orientar la seva acció exterior. Aquest document estableix els objectius estratègics i operatius, i les actuacions prioritàries que ha de regir l'acció exterior del Govern durant els propers cinc anys.

Aquest pla té com a objectiu fer de Catalunya un actor internacional de primer ordre, promoure la internacionalització en el seu conjunt i projectar la imatge del país arreu del món. Cal assenyalar que, per elaborar aquest pla, s'ha comptat amb la participació del món acadèmic, institucional i de la societat civil.

El Pla s'estructura en quatre apartats. En el primer s'analitza el paper dels governs autònoms en un món globalitzat, en el segon s'identifiquen els actius de Catalunya que poden posicionar-la millor en aquest context. El Pla també desenvolupa els objectius operatius i les actuacions prioritàries que han de permetre dur a terme una acció exterior governamental coherent i ordenada. A més, també inclou els mecanismes per fer possible el seguiment i l'avaluació del mateix.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya