Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 2 de març de 2010

Finançament de la producció industrialEs crea una línia de préstecs de l'ICF dotada amb 75 milions d'euros i que compta amb una aportació de 50 milions d'euros a un Fons de Garantia, adreçada a les empreses industrials catalanes.


 

20 milions d'euros a infraestructures de recercaUn total de 7 centres CERCA de la Generalitat de Catalunya es beneficiaran d'aquestes inversions. S'ha obtingut un total de 82,7 milions d'euros de fons FEDER per al període 2007-2013.


 

Dinamització i desenvolupament a comarques de muntanyaS'obriran diferents convocatòries d'ajuts amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les àrees de muntanya. En total es destinaran 10,6 milions d'euros.


 

Construcció i substitució a 26 centres escolarsS'ha aprovat una inversió de 125,3 milions d'euros per construir i substituir 26 centres escolars arreu del territori. La majoria d'aquestes actuacions, un total de 18, són construccions de nous centres que fins ara estaven en mòduls prefabricats.


 

Centres de tecnificació esportivaEs destinen 13,2 milions d'euros per finançar 25 noves actuacions de construcció i condicionament de diversos punts i centres de tecnificació esportiva.


 

Pla de racionalització i simplificació del sector públicS'encarrega a la Comissió de Coordinació Corporativa l'elaboració d'un pla de racionalització i simplificació de l'estructura del sector públic de la Generalitat.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya