Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 23 de febrer de 2010

Accés a la sanitat gratuïta a tota la poblacióS'aprova el Projecte de llei d'accés a l'assistència sanitària de cobertura pública a càrrec del Servei Català de la Salut ha de saldar el deute pendent amb un 0,7% de la població catalana que quedava exclosa de l'assistència sanitària pública.


 

Pla d'actuació per a emergències en el transport de viatgers per ferrocarrilTé com a objectius protegir les persones, les infraestructures i el medi ambient mitjançant el control de totes les incidències que es produeixen als trens, ferrocarrils i metros.


 

Decret per crear el Consell del Treball Autònom de CatalunyaEs tracta d'un òrgan de consulta en matèria socioeconòmica i professional del treball autònom i es troba dins del conjunt de mesures que s'impulsen per posar les bases del canvi de model productiu.


 

Ampliació de capital d'Spanair L'operació de finançament, que vol garantir els recursos necessaris per a l'ampliació d'aquest companyia aèria, serà de fins a un màxim de 50 milions d'euros i tindrà caràcter transitori i temporal.


 

Ràdio municipal a Montcada i ReixacS'ha atorgat a l'Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya