Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 16 de febrer de 2010

Setena convocatòria de la Llei de barris S'ha autoritzat una partida de 99 milions pels ajuts d'aquesta convocatòria d'ajuts de la Llei de barris. Així, entre les set convocatòries, s'arribarà als 1.350 milions d'euros d'inversió pública compromesa per a la millora integral dels barris.


 

Subvencions per a famílies, ajuntaments i centres escolarsS'aprova una sèrie de subvencions plurianuals que tenen un pressupost de 35,1 milions euros i formen part de la convocatòria única que properament obrirà el període de presentació sol·licituds.


 

Segona convocatòria de la Llei de millora d'urbanitzacions La segona convocatòria s'obrirà els propers dies amb una despesa plurianual de 9,9 milions d'euros. Els ajuts es destinaran a finançar la redacció dels programes d'adequació i dels projectes per completar les obres o proveir de serveis les urbanitzacions.


 

Pla d'instal·lacions de residus municipalsEl Pla d'infraestructures preveu 109 actuacions de millora de plantes existents i de construcció de noves instal.lacions. L'execució d'aquestes actuacions generarà 5.000 llocs de treball.


 

Ajuts pels accessos a les estacions de muntanya, actuacions paisatgístiques i al litoralEs destinaran 600.000 euros per a adequar els accessos a les estacions d'esquí. La rehabilitació de les colònies industrials del riu Llobregat rebrà enguany 900.000 euros i la creació i millora de passeigs arbrats i al litoral rebrà 900.000 euros.


 

Restauració del sector central de la Cartoixa d'Escaladei La inversió té per objecte assegurar l'estabilitat del monument,garantir la conservació i manteniment dels elements amb valor patrimonial i millorar el coneixement que se'n té.


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya