Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 9 de febrer de 2010

Projecte de llei de regulació de l'impost sobre successions i donacionsEn queden exemptes el 99% de les herències entre cònjuges i el 97,5% de les herències entre pares i fills. Els pares que ajudin els seus fills a constituir la primera empresa podran deduir-se el 95% de la donació, fins a 125.000 euros.


 

Sindicatura de ComptesLa comptabilitat dels partits polítics, federacions i agrupacions d'electors serà fiscalitzada per aquest organisme. Els municipis hauran d'auditar obligatòriament el seu sector públic i trametre'n els resultats a la Sindicatura.


 

capital riscLa nova societat, Institut Català de Finances Capital, SGECR SAU, neix amb un capital de 300.000 euros i centrarà la seva activitat en projectes molt específics que queden fora de l'àmbit d'actuació del sector privat.


 

Decret d'organització i funcionament del CEO Es podrà accedir al Registre d'Estudis d'Opinió, el qual es podrà fer presencialment i telemàticament mitjançant DNI electrònic o un certificat de signatura digital.


 

Procediments amb les restes d'animals S'aprova el Decret que adapta la normativa europea sobre els procediments a seguir amb els productes procedents dels animals i que, per una o altre raó, no son destinats al consum humà.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya