Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 2 de febrer de 2010

Organització de Catalunya en vegueriesAmb el Projecte de llei de vegueries se substituiran les diputacions provincials per consells de vegueria. També s'ha aprovat el Projecte de llei de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.


 

Nou Pla per al dret a l'habitatgeAquest pla suposarà una aportació pública de prop de 1.400 milions d'euros i crearà 125.000 llocs de treball directes. Es calcula que el pla beneficiarà 616.000 famílies, és a dir, 1,4 milions de persones.


 

Registre obligatori dels agents immobiliaris de CatalunyaQualsevol professional del ram que vulgui operar a Catalunya hi haurà d'estar inscrit, i inclourà uns 10.800 operadors. Es tracta d'un registre públic i obligatori.


 

Programa Viure al PobleEs destinen 1.250.000 euros per complementar aquest projecte que s'inclou dins del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, per als anys 2010-2013.


 

Millora de la BV-1225 entre Manresa i el Pont de VilomaraEls treballs permetran eixamplar la carretera i suavitzar revolts en un tram d'1,3 quilòmetres. L'actuació, amb una inversió de 3,3 milions d'euros, afavorirà la seguretat i la comoditat en la conducció.


 

Licitació del projecte Xarxa Oberta Es vol impulsar la connexió de fibra òptica de les seus de les administracions públiques catalanes. El projecte compta amb el suport i col·laboració del món local a través del consorci Localret.

 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya