Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 26 de gener de 2010

El Govern reestructura els ˛rgans administratius de la Delegaciˇ del Govern a Girona


La mesura tÚ com a objectiu millorar l'atenciˇ a la ciutadania en el nou edifici de l'Administraciˇ de la Generalitat

El Govern ha aprovat la creaciˇ de l'└rea de Serveis Comuns de la Delegaciˇ Territorial del Govern a Girona, que ajudarÓ al procÚs administratiu de la posada en marxa del nou edifici de la Generalitat a Girona. L'└rea de Serveis Comuns tÚ com a objectiu millorar l'atenciˇ a la ciutadania en el nou edifici del Govern. Per aix˛ preveu la racionalitzaciˇ de l'organitzaciˇ i del personal i la centralitzaciˇ de les peticions dels ciutadans a travÚs l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana que hi haurÓ al nou edifici.

La gerŔncia de l'└rea de Serveis Comuns coordinarÓ, en primer lloc, tot el personal i serveis comuns, i la gestiˇ i el manteniment de tot l'edifici. D'aquesta manera, serveis que fins ara estaven adscrits a cada departament passaran a formar part d'una ˙nica unitat, i permetran aixÝ un estalvi considerable de temps en les gestions del dia a dia.

En segon lloc, coordinarÓ l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana, Ús a dir, els processos de gestiˇ que ofereixin un servei a la ciutadania eficaš i eficient. De fet, esdevindrÓ l'˙nica oficina de la Generalitat a Girona, que atendrÓ qualsevol tipus de consulta a l'Administraciˇ, de les 29 oficines especialitzades que hi ha actualment. L'edifici ˙nic de la Generalitat a Girona iniciarÓ el perÝode de trasllats de tots els departaments el mes d'abril i es preveu que tot el procÚs s'acabi al mes de juny.

La posada en marxa del nou edifici de la Delegaciˇ del Govern a Girona, situat a l'antic Hospital de Santa Caterina, esdevÚ la primera experiŔncia d'un edifici corporatiu i multidepartamental en l'Ómbit de l'Administraciˇ de la Generalitat i servirÓ per impulsar un model organitzatiu caracteritzat per la prestaciˇ centralitzada de serveis comuns. D'aquesta manera, la principal novetat pel ciutadÓ serÓ que les relacions amb l'administraciˇ seran molt mÚs fÓcils a l'hora de fer qualsevol trÓmit que exigeixi visitar la seu de mÚs d'un departament.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya