Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 26 de gener de 2010

Delegació del Govern a GironaEs crea l'Àrea de Serveis Comuns de la Delegació Territorial del Govern a Girona per millorar l'atenció a la ciutadania en el nou edifici de l'Administració de la Generalitat.


 

Consell de Política Industrial de Catalunya L'òrgan té com a objectiu reforçar la interlocució de l'Administració amb els agents econòmics i socials en l'àmbit industrial per preveure'n l'evolució i suggerir polítiques de futur.


 

Preinscripció escolar 2010-2011El curs vinent hi haurà un total de 1.032.382 places, entre educació infantil, primària i secundària cosa que significa 23.362 places escolars més que enguany. Per primera vegada, s'equipara les famílies monoparentals a les famílies nombroses en el procés de preinscripció.


 

Nou pla estratègic d'EfiensaEl nou pla estratègic d'Efiensa preveu una inversió total aproximada de 15,5 milions d'euros fins al 2015. L'activitat de la nova Efiensa generarà inversions per valor de 610 milions d'euros en el sector energètic català.


 

conreusA partir d'ara tots els contractants han de comunicar obligatòriament al Registre la formalització dels contractes que signin. La gestió d'aquest registre es realitzarà en suport informàtic.


 

Programa anual d'actuació estadística per al 2010 Aquest programa, coordinat per l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), preveu desenvolupar 320 activitats estadístiques. 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya