Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 19 de gener de 2010

línia ICFS'amplia en 100 milions d'euros aquesta línia de préstecs per finançar projectes de fusions i adquisicions empresarials. L'objectiu és ajudar les empreses catalanes en els seus processos de fusions, adquisicions o aliances estratègiques per guanyar competitivitat.


 

Més dinamització comarcalS'ha acordat incloure les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d'Ebre en el Pla d'Iniciatives de Dinamització Comarcal (IDC) per al període 2008-2010. Es concediran subvencions per estimular l'activitat econòmica per un valor total de 3,5 milions d'euros.


 

Gestió de residus municipals al SegriàS'invertirà 42 milions d'euros en noves instal·lacions a la comarca, entre aquestes la construcció d'un nou centre de tractament de residus municipals que donarà servei a uns 176.618 habitants.


 

Millora el sanejament de la Garrotxa Es construiran més de 6.000 metres de xarxa de canonades i tres estacions de bombament per impulsar les aigües residuals cap a les depuradores corresponents amb una inversió de prop d'un milió d'euros als municipis de Tortellà i la Vall de Bianya.


 

Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT)S'acorda la participació a aquest organisme al qual ja pertanyen 20 administracions públiques catalanes. L'AECT treballa per buscar solucions a les disfuncions que provoca viure a banda i banda de la frontera pirinenca.


 

normes de planejamentEnguany s'aprovaran les Normes de planejament de 104 municipis de l'Alt Pirineu i Aran, Ponent-Terres de Lleida, Catalunya Central, l'Empordà i la Garrotxa i es treballa a 39 normes per a municipis del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Comarques Gironines. Una vegada aprovades no en quedarà cap sense planejament a Catalunya.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya