Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 12 de gener de 2010

Renda Mínima d'InsercióEs redueixen de 12 a 6 el nombre de mesos a computar per determinar els ingressos que donen dret a rebre aquesta prestació que enguany té un pressupost inicial de 99,4 milions d'euros.


 

Crèdits formació per al treball Es destinen 12 milions d'euros a aquest programa que ofereix préstecs sense interessos per a persones en atur perquè realitzin cursos de millora professional. Els préstecs han de ser d'un mínim de 1.000 euros i un màxim de 6.000 per persona beneficiària.


 

Projecte de llei del cinema de CatalunyaL'objectiu és enfortir la indústria cinematogràfica catalana i garantir la diversitat lingüística i cultural. La normativa conté diverses mesures de caire industrial, com la creació de fons de foment a la producció, a la distribució independent, a l'exhibició i a la competitivitat empresarial.


 

Nou model d'ocupació pública a Catalunya S'aprova el Projecte de llei de mesures en matèria d'ocupació pública, que ordena i regula l'accés a la funció pública en el conjunt de les administracions públiques catalanes.


 

Pla territorial del Camp de TarragonaS'ha aprovat definitivament aquest Pla que garanteix el desenvolupament urbanístic sostenible i eficient i la competitivitat del territori, preservant el patrimoni natural.


 

Commemoracions de l'any 2010S'ha aprovat les commemoracions històriques i culturals de Catalunya que l'executiu promourà l'any 2010. Com ara l'Any Joan Maragall o els 850 anys de la fundació de Santes Creus.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya