Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 22 de desembre de 2009

equipaments comercialsEls ajuntaments autoritzaran la implantació dels establiments de fins a 1.300 m2, i la Generalitat tots els que siguin més grans. La norma dictamina que la implantació de noves superfícies comercials es faci sempre dins la trama urbana consolidada dels municipis.


 

Dotació al comerç urbà de 1,3 milions d'euros S'incrementa la productivitat i la competitivitat d'aquest tipus de comerç. Amb aquesta quantitat, el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç dóna suport al Pla d'Incentius del Comerç Urbà impulsat pel Govern.


 

infraestructuresLa llei desenvolupa l'oficialitat de l'aranès a Catalunya i en preveu la protecció, l'ús, la difusió i el coneixement. El text també garanteix l'ús de l'aranès davant de totes les administracions de l'Aran i d'arreu de Catalunya.


 

recerca S'inverteixen més de 13,5 milions d'euros per tirar endavant la reenginyeria de l'Ecoparc 2, a Montcada i Reixac, per fer millores a la planta de compostatge i biometanització de Can Barba, a Terrassa i per ampliar la planta de transferència de residus de l'Alt Maresme.


 

qualitat de l'aireL'avaluació preliminar de la qualitat de l'aire, tot i constatar una millora de la qualitat de l'aire als 40 municipis de la regió metropolitana de Barcelona, indica que no s'assoliran els objectius establerts per la Unió Europea per a l'any 2009.


 

biblioteques catalanesSe signarà convenis de col·laboració amb les diputacions de Barcelona i Girona per invertir 2 milions d'euros per a l'adquisició de fons. En els darrers tres darrers anys, la inversió total en la compra de fons bibliogràfics ha estat de 21 milions d'euros, i s'han inaugurat 54 noves biblioteques.


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya