Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 22 de desembre de 2009

El Govern i l'Estat signen un conveni per a la millora del comerç urbà dotat amb 1,3 milions d'euros


L'acord preveu incrementar la productivitat i la competitivitat d'aquest tipus de comerç


Amb aquesta quantitat, el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç dóna suport al Pla d'Incentius del Comerç Urbà impulsat pel Govern

El Govern ha autoritzat avui la signatura d'un conveni amb l'Estat que preveu una dotació d'1.321.444 euros per a la millora de la productivitat i competitivitat del comerç urbà. Amb aquesta quantitat, el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç dóna suport al Pla d'Incentius del Comerç Urbà impulsat des del Govern.

El conveni s'emmarca dins el Pla estatal de Millora de la Productivitat i Competitivitat del Comerç 2009-2012 impulsat conjuntament pel Govern i el govern de l'Estat amb l'objectiu de millorar la productivitat i la competitivitat de les pimes comercials, per tal d'assolir un equilibri en el sector, que garanteixi la competència i la llibertat d'elecció dels consumidors entre els diferents formats comercials, alhora que contribueix al desenvolupament equilibrat i sostenible de l'estructura urbana de les ciutats.

A Catalunya, l'execució d'aquest Pla -que compta amb cofinançament estatal­es realitza de forma complementària i coordinada amb el Pla d'Incentius del Comerç Urbà propi de la Generalitat de Catalunya.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya