Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 16 de desembre de 2009

32 noves àrees residencials estratègiquesS'ha aprovat la constitució dels consorcis que desenvoluparan 32 àrees residencials estratègiques (ARE) a 23 municipis de tot Catalunya. Permetran la creació de 34.711 habitatges, 18.548 dels quals seran protegits.


 

Pla de Ciutadania i Immigració 2009-2012Es concreten les mesures establertes en el Pacte Nacional per a la Immigració. El document s'estructura en tres eixos principals, que equivalen a un total de 17 programes, 131 projectes i 235 actuacions.


 

infraestructuresS'acorda una inversió de 78,6 milions d'euros en aquestes infraestructures. L'acord és conseqüència de l'aplicació de la disposició addicional tercera de l'Estatut.


 

recerca Es finançarà l'Institut de Ciències Fotòniques i un projecte de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària, i es donarà cobertura al Fons de Promoció de la Recerca Universitària .


 

trenEls documents recullen cinc actuacions a les comarques de Ponent, l'Àmbit Metropolità, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, amb una aportació total de 10 milions d'euros per part de l'Estat.


 

participació ciutadanaS'han aprovat dues convocatòries de subvencions per valor de 2,6 milions d'euros per a projectes de participació ciutadana d'ajuntaments i altres ens locals, i d'associacions no lucratives.


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya