Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 9 de desembre de 2009

Codi de Consum de CatalunyaLa normativa amplia els drets dels consumidors, s'adequa a les noves formes de comprar i vendre productes i de contractar serveis, i recull en un sol text tota la normativa en matèria de consum, fins ara dispersa en diverses normes sectorials.


 

Modernització del sistema educatiuDos convenis permetran impulsar mesures per fomentar l'èxit escolar i per dotar el sistema de més recursos tecnològics. Del 70,3 milions d'euros d'inversió, 39 milions corresponen al pla de suport a la implantació de la LOE i 30 milions es destinen a la inversió per a la digitalització de les aules.


 

Mesures per millorar la gestió dels contractes públics El nou paquet de mesures vol afavorir la simplificació administrativa, la informació i la transparència dels contractes públics per tal de fer més fluides les relacions entre l'Administració i les empreses que li proporcionen serveis.


 

Protocol d'actuació pels estudis i dictàmens encarregats per l'AdministracióEl protocol aprovat vol millorar la contractació, la qualitat i la utilitat dels estudis i dictàmens encarregats per l'Administració i segueix les recomanacions que va emetre l'interventor general el passat mes de juliol.


 

Mossos d'EsquadraLes sol·licituds es podran fer entre el 5 i el 25 de gener de 2010. Actualment hi ha 15.118 Mossos d'Esquadra i es faran convocatòries fins a arribar als 18.267 agents l'any 2015.


 

Jordi Solé-TuraS'ha acordat la concessió de la Medalla d'Or de la Generalitat a títol pòstum al jurista i polític Jordi Solé-Tura, com a mostra del reconeixement i l'agraïment de les institucions catalanes per les seves extraordinàries aportacions al país.


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya