Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 1 de desembre de 2009

administració pública més àgilS'Aprova el Projecte de llei de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya i el Projecte de llei d'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya. La ciutadania, les entitats i les empreses deixaran de presentar la mateixa documentació a les diferents administracions a Catalunya ja que s'estableix la finestreta única.


 

ConvocatòriaD'aquestes, 3.990 places pertanyen al cos de mestres i 1.035 al de catedràtics. Amb aquesta convocatòria, el Govern ha convocat un total de 1.382 places docents més que les previstes inicialment. L'interinatge s'ha reduït en 3 anys del 23,9% de la plantilla a l'11,0% aquest curs i prop del 30% d'interins treballen amb un contracte d'estabilitat de dos anys.


 

sagreraLa Generalitat subscriu el conveni per al nou finançament d'aquesta infaestructura segons el qual l'Estat hi aportarà 255 milions d'euros fins al 2013 en compliment de la disposició addicional tercera de l'Estatut. El conveni de nou finançament és un pas necessari per a la licitació de l'obra, que es preveu que es faci aquest desembre.


 

transport urbà de viatgersEs destinen 1,15 milions d'euros en ajuts als municipis per aquestes millores. Les subvencions pretenen incrementar la freqüència de pas dels combois, implantar carrils bus, millorar les parades i renovar la flota, entre altres actuacions.


 

planejamentS'impulsen aquestes normes de planejament a municipis de l'Alt Pirineu i Aran, Ponent, Comarques Centrals i Comarques Gironines. Aquestes normes són una eina bàsica de planejament per concretar els usos del sòl i planificar les infraestructures necessàries. També es preparen normes de planejament per 41 municipis més.


 

residènciaEs destinaran 10,1 milions d'euros fa la construcció d'una residència i centre de dia per a gent gran a l'illa de mercat del Guinardó de Barcelona. El futur equipament disposarà de 99 places residencials i 24 de centre de dia.


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya