Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 24 de novembre de 2009

transparènciaEls canvis es centraran en matèria urbanística, en els comptes dels ens locals i en el finançament de les fundacions.


 

llar d'infantsUn conveni permetrà finançar la construcció de 52 escoles bressol públiques de titularitat municipal, i la creació d'un total de 3.748 places. L'acord preveu una aportació per part del Ministeri d'educació de 17,3 milions d'euros.


 

energiaS'actualitzen les previsions en matèria d'oferta i demanda d'energia atenent a les actuals circumstàncies econòmiques. La nova versió del document suposa un increment del 62% en la inversió pública, fins als 1.053 milions d'euros, en el període 2009¬.


 

Pallars SobiràS'ha autoritzat atorgar una subvenció de 4,8 milions d'euros al Consell Comarcal del Pallars Sobirà per realitzar actuacions de millora de la xarxa de camins de la comarca fins al 2012.


 

Noves tecnologies en l'àmbit de la SalutS'invertiran més de 10 milions en el desenvolupament de projectes estratègics com la Recepta Electrònica, la Història Clínica Compartida, la digitalització d'imatges mèdiques, la telemedicina i la Carpeta Personal de Salut.


 

llar residència a AmpostaS'han destinat 400.000 euros a la construcció d'una llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, que promou l'Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics del Montsià (APASA).


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya