Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 24 de novembre de 2009

El Govern destina 400.000 euros a una nova llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual a Amposta


El diners provenen del Fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència


El Govern ha destinat 400.000 euros a la construcció d'una llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, que promou l'Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics del Montsià (APASA) a Amposta (Montsià). Aquesta subvenció forma part dels 61.965.893 euros traspassats a Catalunya a compte del Fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència.

El futur equipament, ubicat al número 23 del carrer Poblenou d'Amposta, oferirà 12 places residencials. La residència s'emmarca en la programació territorial del Govern fins al 2012, que preveu crear 210 noves places per a persones amb discapacitat psíquica a les Terres de l'Ebre.

L'associació APASA és una entitat privada d'iniciativa social que gestiona 51 places públiques de taller ocupacional, 12 places d'atenció especialitzada per a persones amb discapacitat psíquica profunda i 15 places de llar residència. L'objectiu de l'associació és millorar la qualitat de vida i l'atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya