Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 17 de novembre de 2009

Plans d'OcupacióEs reforcen les iniciatives de creació d'ocupació i de formació de persones en situació d'atur amb un increment del 41% del pressupost del Departament de Treball.


 

xarxa viàriaLes actuacions, amb una inversió total de 8,6 milions d'euros, inclouen la millora d'accessos i la suavització de revolts a carreteres de Ponent, les Terres de l'Ebre i les comarques gironines.


 

flota d'encerclamentEs concediran crèdits en condicions beneficioses als armadors i a les confraries de pescadors per avançar el subsidi d'atur als mariners afectats per l'aturada obligatòria.


 

FormacióS'ampliarà el dipòsit controlat de residus de Solius, al Baix Empordà i es faran millores a la planta de compostatge de Sant Pere de Ribes, al Garraf amb una inversió total de 3,5 milions d'euros.


 

Guardons d'Honor del TurismeEls Guardons del Turisme reconeixen la trajectòria de 22 professionals, empreses i entitats del sector que han contribuït al desenvolupament del turisme al país. Els guardons es lliuraran el proper 3 de desembre al Palau de la Generalitat.


 

Pla estadístic de CatalunyaPrioritza l'ús de les noves tecnologies de la informació i la potenciació en el disseny de productes i serveis digitals per garantir la disponibilitat de les dades.


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya