Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 10 de novembre de 2009

TransparènciaEs posaran en marxa un conjunt de reformes urgents encaminades a donar més transparència als processos urbanístics, els comptes municipals i les subvencions a les fundacions. Diverses conselleries seran les encarregades de dur a terme aquestes reformes.


 

Pla ComarcalS'aprova de manera definitiva el document que detalla més de 600 actuacions en matèria d'infraestructures i equipaments que es faran a les zones de muntanya en els pròxims anys. El Pla preveu una inversió de més de 2.800 milions d'euros per les 10 comarques de muntanya.


 

Revisió del Pla Territorial General de CatalunyaS'adequarà el Pla, aprovat el 1995, a l'avanç del planejament territorial i a les noves circumstàncies demogràfiques, socials i econòmiques Es preveu que el primer esborrany del Pla haurà d'estar enllestit abans de finals del 2010. El Parlament de Catalunya serà qui aprovi definitivament el Pla mitjançant una llei.


 

FormacióS'atorga un ajut de 3,5 milions d'euros a la Fundació Inform per impartir 72 cursos de simulació administrativa avançada durant el 2009. Set de cada deu joves que han participat en aquests cursos durant els últims tres anys han trobat feina.


 

Creació de 214 noves places d'atenció a la dependènciaEs destinen 2,6 milions d'euros a la creació d'aquestes places. Aquesta inversió també contribuirà a crear 83 llocs de treball. El diners provenen del Fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència.


 

Llei de protecció contra la contaminació acústicaS'aprova el reglament que determina el límit de soroll que poden generar les infraestructures, els vehicles de motor o les activitats industrials o recreatives, entre altres. El text clarifica que els ajuntaments controlaran els sorolls del seu municipi i el Govern el de les grans infraestructures i les seves obres públiques.


 

Altres acords aprovats:
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya