Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 3 de novembre de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 3 de novembre de 2009

Calendari de desplegament de la Llei d'educació de Catalunya L'any que ve ja es començaran a aplicar les mesures relatives a l'autonomia dels centres, al reforçament de les direccions dels centres públics i a l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació.


 

depuradoresAquestes noves instal·lacions s'ubicaran a Vallirana i a la Nou de Gaià i suposaran una inversió de gairebé 2 milions d'euros. Les dues plantes donaran servei, de manera conjunta, a una població de prop de 4.600 persones.


 

Arxiu Geològic de CatalunyaS'aprova el Decret que ratifica el compromís del Govern amb la qualitat de les obres públiques i amplia les garanties de seguretat pel que fa als riscos geològics. L'Arxiu centralitzarà, conservarà i difondrà tota la informació relativa al coneixement del sòl i el subsòl de Catalunya.


 

Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès havia sol·licitat la constitució d'aquesta entitat descentralitzada i l'expedient ha superat tots els requisits i passos legals necessaris. La nova EMD inclou els sectors coneguts com a Bellaterra, Can Domènec i Turó de Sant Pau.


 

Junta d'Arbitratge i MediacióAquesta nova entitat es va crear al 2008, unificant les dues Juntes que abans existien (la de Mediació i la d'Arbitratge). Aquesta fusió permet agilitzar tràmits i reduir despeses unta d'Arbitratge i Mediació dels contractes de conreu i d'integració. La seu de la Junta és a Lleida, tot i que en el futur es podran establir seccions territorials.


 

Premi Justícia de CatalunyaS'ha concedit aquest guardó a Antonio Carril Pan, per la seva implicació en la millora de l'Administració de Justícia a la demarcació de Tarragona. L'acte de lliurament del premi i les mencions es farà a la Ciutat de la Justícia el proper 6 de novembre, dia de la Justícia a Catalunya .


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya