Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 27 d'octubre de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 27 d'octubre de 2009

seguretat ciutadanaEls catalans puntuen amb un 6,1 el nivell de seguretat als seus municipis, de forma estable en els últims 6 anys, mentre que els Mossos d'Esquadra són la policia millor valorada, amb una qualificació de 6,5 sobre 10. La dotació policial a Catalunya va arribar el 2008 a 4,32 agents per cada mil habitants.


 

ESO per a adultsS'ha aprovat el decret d'ordenació que adapta els ensenyaments de l'educació secundària obligatòria per a les persones adultes. Els estudis podran impartir-se de manera presencial, semipresencial i fer-se a distància. Per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria s' hauran de completar dos cursos escolars.


 

Catedral de BarcelonaEs destinen 500.000 d'euros a aquesta restauració. En els darrers tres anys, el Govern ha invertit prop d'un milió d'euros en obres de restauració del temple, la majoria a la façana. L'actuació al cimbori està motivada pels problemes d'estabilitat que pateix l'estructura.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya