Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 20 d'octubre de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 20 d'octubre de 2009

canvi climàticS'ha analitzat l'aportació a la cimera prèvia a la Conferència de les Parts del Conveni de Nacions Unides pel Canvi Climàtic (COP15) on es defensarà el paper de les regions en les polítiques d'adaptació i mitigació de l'escalfament global.


 

gallecsL'espai agrícola de Gallecs a la Plana del Vallès s'incorpora al Pla d'Espais d'Interès Natural que estableix la xarxa d'espais naturals protegits a Catalunya.


 

FPEs destinen 10,5 milions d'euros a convenis per a cicles d'auxiliar d'infermeria, atenció sociosanitària, comerç i màrqueting, entre d'altres que afecten 39 instituts d'FP. També es construirà un nou institut a Vilanova i la Geltrú i s'ampliarà d'una escola a Alella.


 

espais de memòriaEs convocaran ajuts per finançarà projectes d'ens locals per promoure la recuperació, dignificació, senyalització i interpretació de rutes de memòria i per desenvolupar la Xarxa Espais de Memòria de Catalunya.


 

violència masclistaLes subvencions, per valor de 735.000 euros (367.500 al 2009 i 367.500 al 2010), es destinen de vuit entitats catalanes rebran ajuts per a un període de dos anys.


 

VulpellacS'ha acordat declarar BCIN el nucli antic de Vulpellac, a Forallac, el d'Almacelles, i el Molí Mornau de Sabadell. Es reconeixen els dos nuclis antics en la categoria de conjunt històric, i el molí en la categoria de monument històric.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya