Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 6 d'octubre de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 06 d'octubre de 2009

alimentsTé com a objectiu aportar la màxima transparència informativa sobre la formació de preus agraris. Crearà un banc de dades obert i accessible a tothom sobre preus agraris i afavorirà el diàleg entre els diferents sectors que hi participen i les administracions públiques.


 

bones pràctiquesEl pla impulsa 80 mesures per fomentar el comportament socialment responsable de les empreses i compta amb un pressupost de 646 milions d'euros. Promou que les empreses reforcin el seu posicionament en el mercat en l'actual context de crisi econòmica.


 

RESCATEs destinaran 14,3 milions d'euros al pla de desplegament i millora de la xarxa fins el 2015. La xarxa RESCAT és el sistema integrat de radiocomunicacions i emergències dels cossos operatius de la Generalitat de Catalunya i d'altres agents públics.


 

TarracoS'inverteixen 1,4 milions d'euros fins al 2012 per consolidar Tarragona i els municipis del conjunt arqueològic romà com a destinació de turisme urbà i cultural de la Mediterrània. La inversió forma part del Pla de Competitivitat Turística de la Tàrraco Romana.


 

col·lectorAquesta actuació reduirà la salinitat de l'aigua de les xarxes de clavegueram que arriben a les depuradores del Baix Llobregat i de Sant Feliu de Llobregat. El projecte millorarà la qualitat de l'aigua regenerada al Baix Llobregat i n'afavorirà la reutilització.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya