Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 29 de setembre de 2009

famíliesS'ha aprovat el decret que reconeix els ajuts a les famílies monoparentals i les equipara amb les nombroses. L'obtenció del títol de família monoparental permetrà ampliar el nombre de persones que sol·liciten l'ajut econòmic universal de 745 euros anuals.


 

aiguaEs tanca amb l'Estat l'acord de finançament de les inversions del cicle de l'aigua el 2009, la qual cosa significarà l¡aportació d'un total de prop de 225 milions d'euros.


 

protecció de dadesAquest organisme, que substituirà l'Agència Catalana de Protecció de Dades i tindrà autonomia orgànica i funcional i el seu director serà nomenat pel Parlament.


 

tractament de residusL'Agència de Residus de Catalunya invertirà 29 milions d'euros en les noves plantes de tractament de la fracció resta i de residus voluminosos que es preveuen construir en aquest centre. Aquestes instal·lacions donaran servei a 165.000 habitants i garantiran el màxim aprofitament dels recursos.


 

millora de carreteresLes obres consistiran a reforçar el ferm, millorar dos encreuaments i renovar la senyalització. Els treballs començaran el primer trimestre de l'any que ve i compten amb una inversió de 3,7 milions d'euros.


 

esportEl nou ens impulsarà la recerca i la innovació en el sector productiu de l'esport a Catalunya. La creació del Consorci s'emmarca dins l'objectiu de convertir l'esport en un motor d'impuls del sector econòmic .


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya