Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 22 de setembre de 2009

parcs eòlicsLa nova norma té l'objectiu de simplificar el tràmit d'autorització i racionalitzar la instal·lació sobre el territori d'aquestes instal·lacions d'energies renovables.


 

Consell Català de Recerca i InnovacióAquest nou consell assessorarà el Govern sobre les estratègies, les polítiques, la planificació i l'avaluació del sistema de recerca i innovació a Catalunya.


 

Anglès a les aulesAquest curs s'incorporaran a les aules catalanes 82 nous auxiliars de conversa en llengua anglesa que reforçaran el servei actual. L'actuació compta amb un pressupost de 459.200 euros.


 

Subvencions als consells comarcalsEs destinen 4,8 milions d'euros per impulsar polítiques de joventut. Els ajuts permetran que els municipis més petits i sense prou recursos desenvolupin les seves pròpies actuacions en matèria de joventut.


 

Construcció de dos consultoris localsEs destinarà gairebé mig milió d'euros per edificar aquests dos equipaments a Figaró-Montmany (Vallès Oriental) i Vilobí del Penedès (Alt Penedès).


 

Govern Territorial de SalutLa creació dels governs territorials de salut representa un pas més en la descentralització del sistema sanitari català, que ja ha formalitzat 30 consorcis dels 37 que té previst posar en marxa.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya