Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 15 de setembre de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 15 de setembre de 2009

ocupació juvenilEs duran a terme itineraris formatius per fomentar l'emprenedoria a les escoles de secundària i es crea un mòdul específic per a la creació d'empreses a la FP que arribarà a 44.000 alumnes l'any. Al voltant de 2.000 joves en risc d'exclusió social es beneficiaran d'un programa que els formarà, orientarà i inserirà en el mercat de treball.


 

Consorci de Comerç, Artesania i ModaAquest nou consorci ajudarà de forma específica les empreses d'aquests sectors a millorar la seva competitivitat. Ara, s'unifica en una entitat especialitzada la gestió de les polítiques en matèria de promoció de comerç, artesania i moda de Catalunya per atendre millor les necessitats concretes d'aquests sectors.


 

N-IIaEl pla afecta zones de la Terra Alta, Garrigues-Segrià Sud, Segarra, Pallars Sobirà i zones ZEPA estepàries de la Plana de Lleida. Es disposarà d'un pressupost de 10 milions d'euros per impulsar les actuacions previstes en el conveni.


 

Casa de l'AgriculturaLa Fundació Privada de la Pagesia de Catalunya gestionarà aquest espai específic del sector, que s'ubicarà a Barcelona. Se subvencionen les obres amb més de 3,2 milions d'euros. També s'ha autoritzat la construcció del nou edifici de la seu del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida.


 

Consell de Garanties EstatutàriesS'ha aprovat la modificació de la disposició transitòria tercera regula el règim transitori fins a la constitució del Consell de Governs Locals.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya