Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 8 de setembre de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 08 de setembre de 2009

Pacte nacional per a les infraestructuresEs tracta d'un document que enumera, de manera consensuada, les actuacions prioritàries a Catalunya en els àmbits de la mobilitat, l'aigua, els residus, l'energia, les telecomunicacions i el sòl per activitats productives fins a l'any 2020.


 

Plans Educatius d'EntornEs destinen 20 milions d'euros a aquests plans i es reserva més d'11 milions d'euros a la contractació de monitors per al suport a l'alumnat amb dificultats motrius o hiperactivitat.


 

N-IIaS'adapta la carretera als trànsits més locals i es construeix un carril per a ciclistes i vianants. Les obres compten amb una inversió de 2,9 milions d'euros i abastaran un tram de la carretera de 10 quilòmetres.


 

pimesS'ha avalat un nou fons de titulització d'actius per contribuir a resoldre els problemes de liquiditat de les petites i mitjanes empreses i forma part del conjunt d'accions que impulsa el Govern per fer front a la crisi.


 

AutomocióLa construcció d'aquest centre, cedit per l'Ajuntament de Martorell, forma part del Pla FPCAT, que dotarà Catalunya d'un sistema de formació professional integrada en 15 centres d'excel.lència especialitzats en diverses activitats productives.


 

discapacitatS'atorgarà durant el període 2010-2011 aquesta quantitat a dotze entitats de l'àmbit sociosanitari. Les valoracions són necessàries perquè les persones disminuïdes puguin acollir-se als ajuts de l'Administració.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya