Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 1 de setembre de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 01 de setembre de 2009

Consell de GovernEl president fixa les prioritats del nou curs polític en la lluita contra la crisi econòmica i s'aprova augmentar en 15 milions els recursos destinats a les beques menjador i accelerar la signatura de l'Acord per la Ocupació Juvenil


 

atenció a la dependènciaEs crearan cinc nous centres a Cerdanyola del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat i Sant Salvador de Guardiola i es milloraran equipaments de Ripoll i Deltebre. La subvenció prové del Fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència.


 

 cultiusS'aprova el programa que garanteix un major equilibri entre la protecció de les aigües i el desenvolupament de l'activitat ramadera i que regula les èpoques d'aplicació dels fertilitzants als cultius o les quantitats màximes de nitrogen aplicable per hectàrea, entre d'altres.


 

medalla d'orLa concessió es dóna com a mostra del reconeixement i agraïment. Al El poble mexicà: generositat, valentia i fraternitat en l'acolliment de l'exili republicà i, El cos de bombers de la Generalitat: vocació, dedicació i generositat al servei de les persones.


 

guardóEls 10 guardons, dotats amb 20.000 euros cadascun, distingeixen cinc professors i cinc grups de treball d'universitats catalanes.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya