Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 28 de juliol de 2009

Projecte de llei del Consell de Governs LocalsAquest nou òrgan representarà els municipis i les vegueries en les diferents institucions de la Generalitat. Serà una institució exclusiva per al món local, que millorarà i potenciarà la participació dels municipis i les futures vegueries.


 

Reforma, construcció i ampliació de 24 centres educatius Es destinen 107 milions d'euros per construir 9 centres educatius nous, 7 d'ells d'educació infantil i primària i dos instituts de secundària. També es reformaran 15 centres educatius d'arreu de Catalunya. Les obres permetran l'escolarització de 9.760 alumnes.


 

Finançament de les empreses biotecnològiques ACC1Ó invertirà aquesta quantitat a Ysios BioFund I F.C.R, el major fons de capital risc especialitzat en empreses biotecnològiques del mercat espanyol. El fons realitzarà inversions en una dotzena d'empreses biotecnològiques que tinguin perspectives internacionals.


 

Nou reglament del Jurat d'Expropiació de Catalunya Es complementa la regulació actual i es millora el procediment intern de determinació del preu just. El Jurat d'Expropiació de Catalunya és l'òrgan que realitza la taxació, el peritatge i la fixació del preu just en els expedients expropiadors de les administracions públiques.


 

Ampliació de zones vulnerables a la contaminació per nitratsA les zones declarades vulnerables, els productors agraris han de respectar unes normes més estrictes en relació amb la gestió de fertilitzants. La designació de noves zones vulnerables respon al compliment de la normativa europea i a l'increment de la concentració de nitrats.


 

Despesa màxima que les universitats públiques per a personalS'ha fixat la despesa màxima en concepte de personal funcionari i contractat docent i no docent per a cinc de les set universitats públiques catalanes per a l'any 2009. L'acord afecta la UAB, la UPC, la UdL, la URV i la UdG, i properament s'autoritzaran els comptes de la UB i la UPF.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya