Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern > El Govern destina 107 milions d'euros a la reforma, construcció i ampliació de 24 centres educatius
Dimarts, 28 de juliol de 2009

El Govern destina 107 milions d'euros a la reforma, construcció i ampliació de 24 centres educatius


Acorda adequar i millorar 20 centres d'educació infantil i primària i 4 d'educació secundària

Es construiran 9 centres educatius nous, 7 d'ells d'educació infantil i primària i dos instituts de secundària

Les obres permetran l'escolarització de 9.760 alumnes

En el darrer mes el Govern ha aprovat una inversió de més de 257 milions d'euros, l'encàrrec anual més important fet fins ara, en la construcció i ampliació de 56 centres escolars que oferiran places a 20.175 alumnes


El Govern ha aprovat invertir més de 107 milions d'euros per a la reforma, ampliació i construcció de 24 centres educatius d'arreu de Catalunya durant el proper curs escolar. Amb aquest pressupost es podran dur a terme un seguit d'actuacions, la majoria de millora i reforma, i es construiran 9 centres educatius nous, 7 d'educació infantil i primària (CEIP) -a Sant Climent Sescebes, les Graus de Font-Rubí, Castellví de Rosanes, l'Hospitalet de Llobregat, la Roca del Vallès, Olot i Girona- i dos instituts de secundària (IES) -a Platja d'Aro i Sabadell.

En molts d'aquests casos les obres permetran ampliar línies educatives i, per tant, incrementar el nombre d'alumnes. D'aquesta manera, un cop acabades les obres es podran escolaritzar 9.760 alumnes, alguns dels quals ara estan escolaritzats en locals municipals o de forma provisional.

Amb aquesta actuació, el Govern haurà aprovat en el darrer mes l'ampliació i la construcció d'un total de 56 centres educatius arreu del país, que oferiran 20.175 places, amb una inversió de 257.566.905 euros. Es tracta de l'encàrrec anual més important aprovat pel Govern fins ara.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya