Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 21 de juliol de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 21 de juliol de 2009

llengua de signes catalanaLa nova Llei constitueix el reconeixement oficial de l'existència d'aquesta llengua i dóna compliment així a un mandat de l'Estatut. Es tracta d'una normativa de caràcter lingüístic que regula la docència, l'aprenentatge o la recerca en la llengua de signes catalana.


 

contra la sequeraS'ha avaluat un informe que detalla totes les mesures que s'han desenvolupat en el darrer any per incrementar la disponibilitat d'aigua i per reduir el dèficit hídric de les conques internes, entre d'altres, l'aqüífer del Llobregat.


 

Subministrament d'aiguaS'invertiran més d'1,6 milions d'euros en aquests treballs, que beneficiaran els municipis de Santa Margarida de Montbui i Dosrius.


 

Ajuts a La Panera de LleidaEs destinen 360.000 euros al programa d'activitats d'enguany d'aquest centre de la Xarxa Nacional de Centres d'Art que impulsa la Generalitat. L'objectiu és equilibrar l'accés a la cultura.


 

Suport al circ La VelaEs destinen 331.000 euros a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per col·laborar amb el centre de suport a la creació i producció de circ i arts del carrer La Vela. Aquesta inversió s'emmarca en el Pla Integral del Circ de Catalunya, impulsat pel Govern de la Generalitat.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya