Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 14 de juliol de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 14 de juliol de 2009

Nou finançament per a CatalunyaEl Govern ha donat el vistiplau a la proposta de nou model de finançament presentada pel Ministeri d'Economia i Hisenda. L'aval a l'acord servirà perquè el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, el traslladi demà al Consell de Política Fiscal i Financera de l'Estat.


 

Govern Territorial de SalutAmb els governs territorials es fa realitat la participació del món local en la planificació i la direcció del sistema sanitari i es vol contribuir a la millora de la salut de la seva població.


 

Preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques i a la UOC El Decret aprovat estableix que s'haurà de fer constar en el resguard de la matrícula el percentatge que paga l'estudiant en relació al cost total dels estudis. També s'indica quins col·lectius queden exempts de pagar la matrícula.


 

Subministrament d'aigua a PolinyàEs portarà a terme una obra que connectarà el municipi amb un dipòsit d'Aigües Ter-Llobregat de 8.000 m3 de capacitat. Per desenvolupar aquests treballs s'invertiran prop de 84.000 euros.


 

Exercici de tres professions de l'esportS'aprova un Decret que regula la situació dels animadors o monitors, entrenadors i directors esportius que ja desenvolupaven aquesta tasca amb anterioritat a la Llei de les professions de l'esport a Catalunya.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya